Webdesign - Arvatro-computers

Ga naar de inhoud

Webdesign

Arvatro-computers Webdesign is uw adres voor uw totaaloplossingen van uw winkel, bedrijf, vereniging en noem maar op.


Wilt u een eenvoudig virtueel naamkaartje of een uitgebreide webwinkel met alles erop en eraan? Wij zorgen ervoor, dit alles uiteraard volgens de geldende standaarden.
Belangrijke trefwoorden hierbij zijn soberheid en duidelijkheid.

Webtoepassingen.

Website ontwikkeling & restyling
Omdat iedereen andere eisen en een ander doelpubliek heeft leveren wij op maat gemaakte websites en dit altijd in de huisstijl die eventueel tegelijkertijd mee ontwikkeld wordt.

Elke website is professioneel maatwerk en wordt met met zeer grote zorg ontwikkeld. Van een eenvoudige website met maar 1 pagina (Virtuele visitekaart) tot volledig database gestuurde dynamische websites met 10-tallen pagina's. Verder worden alle mogelijkheden en/of uitbreidingen besproken die nodig zijn om uw site te maken tot wat u wilt.

Zoekmachine registratie & optimalisatie
Uw website op internet is 1 ding, hem terugvinden een ander. Dagelijks komen er duizenden pagina's bij, uw site moet gevonden worden door uw klanten maar ook door de zoekmachines. Uw site wordt aangemeld bij alle populaire zoekmachines, zowel Belgische als internationale. Bij de bouw van uw website wordt rekening gehouden met de werking van de verschillende zoekmachines, zodat uw site bovenaan de zoeklijsten komt van alle populaire zoekmachines.

Web-applicaties
Naast het ontwerpen en bouwen van websites kan een site ook uitgebreid en interactiever gemaakt worden door middel van web-applicaties.Een web-applicatie is een programma dat op een server draait en via de browser gebruikt kan worden.

Hosting & domeinnamen.

Eenmaal u een domeinnaam heeft, dient u ook nog over een een 'ruimte' te beschikken, die via een server in verbinding staat met internet. Ook hier zorgen wij voor alles, zodat u via onze hosting het pakket ter beschikking krijgt dat het beste bij u past en dit vanaf € 50/jaar.

Domeinnamen
Uw website kan op het internet gevonden worden door zijn unieke naam, zijn domeinnaam. Wij kunnen u aan meer dan 40 verschillende extensies helpen waarvan de meeste aan € 20/jaar. Meer...


Logo's
Via een logo maak je jezelf als bedrijf kenbaar naar de buitenwereld. Aan het logo herkennen uw klanten uw diensten en zullen zij de kwaliteit van uw service aflezen. Uw logo moet herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming zijn.

Terug naar de inhoud