Beveiliging - Arvatro-computers

Ga naar de inhoud

Beveiliging

Secvest draadloos alarmsysteem van ABUS beveiligt uw huis of bedrijf

De Secvest draadloze alarminstallatie zet nieuwe maatstaven op het vlak van de inbraakmeldingstechniek: ideaal voor integratie in bestaande installaties, intuïtieve bediening en kan eenvoudig worden uitgebreid. Uniek: mechatronische componenten bieden mechanische weerstand aan de inbreker en activeren tegelijkertijd een alarm.
Het meest succesvolle draadloos alarmsysteem van ABUS

De Secvest is het meest verkocht draadloze alarmsysteem in Duitsland – en dat is niet voor niks: met 48 draadloze zones en hoogwaardige componenten beschermt de Secvest betrouwbaar personen en goederen. De Secvest-centrale heeft slecht één keer per jaar een servicebeurt nodig.
Veelzijdige bedieningsopties

Met chipsleutel, code of app: de Secvest biedt maximale flexibiliteit.
Vele uiteenlopende melders

Beveiliging tegen inbraak, brand, water en bij noodgevallen – een omvangrijk assortiment melders zorgt voor uw veiligheid.
Unieke ABUS-mechatronica

Met de combinatie van mechanische stalen grendels en alarm zijn de mechatronische melders van ABUS dubbel veilig.
Schone inbouw dankzij draadloze transmissie

Alle Secvest-melders communiceren draadloos – daarom hoeven bij de inbouw geen kabels te worden gelegd en er ontstaat geen vuil.
ABUS-kwaliteit

Het draadloze Secvest-alarmsysteem is een merkproduct van ABUS. Alle componenten zijn technisch doorontwikkeld en zorgen in combinatie met een nog krachtiger centrale* voor uw bescherming.
Groot specialistennetwerk

Een professionele inbouw van de Secvest zorgt voor een perfect werkend systeem. Raadpleeg een ABUS-partner bij u in de buurt.
Terug naar de inhoud